Tagrensning

Når vi kommer ud til en opgave, arbejder vi altid ud fra, hvilken stand taget er i. Vi vægter derfor en gennemgang af dit tag højt, før vi begynder at rense og male jeres tag.

Vi foretager en helhedsvurdering af taget

Vi gennemgår altid taget inden vi giver dig et konkret tilbud på, hvad det vil koste, at få det renset, malet eller skiftet. Ligeledes fortæller vi dig tilstanden på dine skumbølgeklodser, tagplader, vinkelrygninger og taghætter, så du præcis ved, hvad du kan forvente dig, inden vi går i gang.

Hvis taget er i god stand, og det kan betale sig, renser og maler vi taget. Opdager vi problemer med taget, mens vi er i gang, tilbyder vi selvfølgelig også at skifte dette til en god pris, så du kan få en samlet løsning på dit tag.

Processen med at få renset taget er følgende:

  • Vi afdækker med plast på loftet inden vi starter. Har du billeder, elektronik eller malerier på loftet, råder vi dig til at fjerne disse ting, da der kommer vand ind på loftet når taget renses. Derfor afdækker vi også med plast på loftet, for at sikre det ikke kommer ned i huset. Har du ting på loftet, som du ikke selv har afdækket eller fjernet, afdækker vi dette.
  • Vi lukker midlertidigt nedløb fra tagrenderne af og suger derefter vand og skidt fra tagrenderne til vores miljøgodkendte filteranlæg.
  • Vi renser manuelt lodrette overlap på tagplader, kanter på vinkelrygning, kant på tagplader ved tagrender samt kant på tagplader ved gavle. Det er vigtigt at få renset disse kanter grundigt med knofedt, da vi i disse samlinger typisk ser mos og alger.
  • Vi afskyller taget for at være sikre på, at taget er helt rent.
  • Ligeledes algebehandler vi taget for at sikre sporer fra alger og mos ikke er aktive mere. Dette udføres med Algefri-N som er det eneste godkendte produkt til dette i dag.
  • Vi gennemgår taget for defekte plader og aftaler med dig, hvad der eventuelt skal skiftes.
  • En tagrensning tager typisk én til to dage.

Herefter males taget. Du kan læse mere om tagmaling med Nordsjællands Tagrens her. 

 

Ring og få et tilbud på tagrens og maling

Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende og gratis snak, da vi gerne vil give dig en tryghed og sikkerhed for, hvad det koster inden du vælger at gå i gang.

Priseksempel for et hus på 120m2 i grundareal og en hældning på 20 grader koster ca. 14.400,- plus moms.

Få et uforpligtende tilbud