Algebehandling af tag

Miljøgodkendt algebehandling

I dag er der lovkrav til kun at bruge et miljøgodkendt produkt til algebehandling. Det eneste produkt der idag er godkendt til brug af algebehandling i Danmark er Algefri-N. Hos Nordsjællands Tagrens Aps bruger vi derfor Algefri-N når vi udfører algebehandling af taget. Vi sørger for at sprøjte præcist den mængde på taget der er nødvendig for at sikre en optimal behandling. Det vil sige at der udlægges et jævnt tyndt lag over det hele og kun en minimal del af vædsken ender i tagrenden. 

Vedligehold dit tag på en skånsom måde

Har du et tag, der er plaget af mos og alger kommer vi gerne og giver det en skånsom algebehandling. Algebehandling udføres, hvor taget er i pæn stand og blot skal vedligeholdes. Er der større mospuder kan vi tilbyde at feje taget i samme forbindelse. Algebehandling bør udføres regelmæssigt for at holde taget flot og fri for alger og mos. Algebehandling er samtidig den mest skånsomme behandling du kan give dit tag samtidig med du vedligeholder det.

Formålet ved algebehandling er, at du forebygger bevoksningen af alger og mos på taget og dermed forlænger tagets levetid. Med en god algebehandling gør du taget sundere, du får et bedre og mere tørt indeklima på loftet, et stærkere tag og ikke mindst pænere at se på.

Tilbud på algebehandling

Lige nu kører vi et tilbud på algebehandling af jeres tag for 1.198,- plus moms. *Tilbuddet gælder huse under 150 kvm boligareal og max 30" hældning

Rens af tagrender

Renser vi jeres tagrender samtidig med vi giver jeres tag algebehandling giver vi jer 10% rabat på rens af tagrenderne. Du kan læse mere om rens af tagrender her

Få et uforpligtende tilbud